Fylder dine tanker om mad for meget?

Styrer dine følelser, hvordan du spiser? Få plads til andet end mad i dine tanker – og appetit på livet.

ONLINEFORLØB

Farvel bulimi. Hej frihed!


Få redskaber til at gøre dig fri af bulimi i overskuelige skridt – og forstå hvorfor netop du kan.

LÆS MERE

ONLINEFORLØB

Fra overspisning til overskud


For dig der ved, det handler om at forstå, hvorfor du spiser. 

LÆS MERE

1:1 BEHANDLING

Individuelt forløb tilpasset dig


Kom godt på vej – fra spiseforstyrrelse til naturligt, afbalanceret spisemønster.

LÆS MERE

Har du en spise­forstyrrelse?

Læs med her og se hvilke tegn og symptomer du selv eller dine pårørende bør være opmærksom på.

Få 10 gode råd til at komme ud af din spiseforstyrrelse

Få adgang til videoserie og mini e-bog med 10 gode råd til at komme ud af din spiseforstyrrelse. Du får også adgang til online foredrag, interviews mm. Følg klinikkens nyhedsbrev og få inspiration, viden og håb – det koster kun din email-adresse.

Hvordan kan jeg slippe min spise­forstyrrelse?

Det er muligt at bryde med en spiseforstyrrelse!
Mød nogle af dem der har gået i behandling og hør om deres erfaringer.

“Mit problem var ikke maden, men de følelser jeg ikke kunne forklare, håndtere eller sætte ord på. Maden var blot et symbol på et råb om hjælp!”

Marie, 21 år

Brevkasse

Læs med når psykoterapeut (MPF) og indehaver, Louise Stokholm, svarer på spørgsmål om spiseforstyrrelser. Du kan også få svar på dine egne spørgsmål.

Blog

Seneste blogindlæg:

7 gode råd om træning

7 gode råd til hvordan du bliver gladere for din krop gennem træning, – hvor formålet med at træne handler om andet end hvordan, kroppen skal se ud.

Motivation er det vigtigste, du har brug for

Motivation er det vigtigste, du har brug for, når du ønsker at slippe en spiseforstyrrelse. Lad dine personlige værdier guide dig. Her er en øvelse, der kan hjælpe dig på vej.

Sådan skelner du mellem fysisk og følelsesmæssig sult

Hvis dit mønster er, at du overspiser, og har du svært ved at skelne mellem fysisk og følelsesmæssig sult, så er der her nogle tegn, der kan hjælpe dig på vej.

Spiseforstyrrelser og forår

Foråret kan både være en dejlig OG en udfordrende tid, når man lider af en spiseforstyrrelse. Her kommer 3 gode råd til dig, der ønsker at skrue op for glæden ved foråret trods spiseforstyrrelse.

Er vegetarisk eller vegansk kost en del af spiseforstyrrelsen?

Lider du af en spiseforstyrrelse, og går du uden om animalske fødevarer? Har du overvejet, om dit valg af kost er drevet af spiseforstyrrelsen?

Jagten på den perfekte krop

Når man brændende ønsker at ens krop ser anderledes ud – at den er mindre, mere muskuløs, mere sund etc. kan det reelt handle om andre behov, man forsøger at få dækket. Det kan denne enkle øvelse hjælpe med at afklare.

Fedtsugning på kviklån

Her får du en bid af min personlinge historie. Om dengang jeg fik foretaget fedtsugninger – finansieret i panik med kviklån, som jeg s l e t ikke havde råd til.

Fedmeoperation og spiseforstyrrelser

Bliv klogere på fedmeoperationer og få anbefalinger til hvad man kan gøre i stedet, hvis man lider af spiseforstyrrelsen tvangsoverspisning.

Voksne med spiseforstyrrelser

At spiseforstyrrelser er noget, der kun rammer de helt unge piger, er en myte. Her er 3 anbefalinger til dig, der er voksen og har det svært med mad og krop.

Mødre med spiseforstyrrelser

Mødre med spiseforstyrrelser oplever ofte graviditeten som en udfordrende tid. Det kan være svært at være nybagt mor med en spiseforstyrrelse, og der kan være vanskeligheder mens børnene vokser op. På trods af at der bliver stadigt flere mødre med spiseforstyrrelser, er det et område præget af tabu. Der er brug for at bryde tavsheden, så flere får den hjælp og støtte, de har brug for.

Jeg har selv gået vejen og er kommet ud på den anden side

Min motivation som terapeut i arbejdet med spiseforstyrrelser er min egen vej ud af en langvarig spiseforstyrrelse.