Kontakt

Klinik for Spiseforstyrrelser v. Louise Stokholm

Marievej 2, 1. Tv.
2900 Hellerup
Tlf. 61 46 16 78
mail@klinikforspiseforstyrrelser.dk

Central beliggenhed

Klinikken ligger centralt med gode transportmuligheder. Der er parkering lige ved døren, og der går bus til og fra Kbh. hvert 5 minut. Der er 50 meter til bussen og 8 min. gang til Hellerup Station.

Du kan booke dine tider online her


OBS: Der er mange, der ønsker tider, men desværre også en del der rykker/aflyser deres aftale med kort varsel. 

Jeg appellerer til, at du prioriterer at holde fast i de tider, du reserverer. Desuden at du, i tilfælde af at du bliver forhindret i din aftale, giver besked herom hurtigst muligt.

Pt. er der åbnet for individuelle sessioner mandage, tirsdage (online), onsdage (online) og torsdage. 

Er der ingen ledige tider, kan du kontakte Louise (louise@klinikforspiseforstyrrelser.dk) for at blive skrevet på venteliste.


NB:
Onlineforløb vedrørende hhv. bulimi og overspisning er også en mulighed:

Afbud

Der er rigtig mange, der ønsker tider, men desværre også en del der udebliver eller aflyser med meget kort varsel. Derfor vil du blive opkrævet fuld pris for sessionen, såfremt du udebliver eller ikke har aflyst den aftalte tid 48 timer før sessionen på 61461678 eller mail@klinikforspiseforstyrrelser.dk.

Det gælder også for afbud af første samtale (visitation). Normalpris for første samtale er 1600 kr. Lige nu har du mulighed for en første samtale (visitation) gratis. Melder du afbud senere end 48 timer, vil du blive opkrævet fuld pris for sessionen (1600 kr.)

Det er ikke muligt at annullere tider via online bookingen.