spiseforstyrrelser behandling hos psykoterapeut Louise Stokholm

Spiseforstyrrelser behandling 1:1

Kom godt på vej

Fra spiseforstyrrelse til et naturligt forhold til mad. Et skræddersyet individuelt forløb på 10 sessioner, der hjælper dig med at sige FARVEL til din spiseforstyrrelse og JA til livet.

Oplever du, at tanker om mad og vægt fylder for meget? At dit spisemønster og tanker om mad påvirker dit overskud, dit humør, dit selvværd og dit sociale liv? Mærker du, eller du er bekymret for de spor, dit spisemønster sætter på din krop? At det måske påvirker dit job eller uddannelse, fordi du mangler kræfter og overskud? At det påvirker din økonomi?

Ønsker du (igen) at opleve, hvordan livet også kan være?

Behandlingsforløbet “Kom godt på vej” er velegnet til dig, der ønsker at sige FARVEL til din spiseforstyrrelse og JA til livet. Et forløb der hjælper dig godt på vej mod et afbalanceret, naturligt spisemønster. Undervejs finder du svar på, hvad du forsøger at løse med mad (eller manglen på mad) og lærer at erstatte med bedre løsninger.

Forløbet strækker sig over 10 sessioner med kombineret psykoterapi og psykoeducation, dvs.undervisning om spiseforstyrrelser og grundlæggende psykologiske mekanismer.

 

Forløbet indeholder

En kombination af terapi, undervisning, redskaber, din egen mappe med materiale og hjemmeopgaver. Et forløb der rummer mulighed for personlig udvikling, og hvor du lærer at håndtere livet på andre måder end gennem maden – i mange små skridt og et tempo, der passer dig.

Du lærer om temaer, som går igen på tværs af de forskellige spiseforstyrrelser: anoreksi, bulimi, overspisning og ortoreksi. Viden om årsager, symptomer, veje til at slippe en spiseforstyrrelse og forebygge tilbagefald. Undervisningen har til formål, at du lærer dig selv bedre at kende. At du får konkrete redskaber til at håndtere og forebygge.

Vi kommer omkring temaer som:

 • Selvværd
 • Sensitivitet
 • Kontrol og kontrol slip
 • Identitet – hvem er jeg?
 • Det splittede sind
 • Relationer
 • Grænser
 • Krav til dig selv og andre
 • Samspil mellem fysiologiske og psykologiske mekanismer
 • Vaner.

Behandlingen er et samarbejde mellem dig og psykoterapeut Louise Stokholm ud fra hvor, du er i livet nu. Der sker kun det, du er klar til og kan være med til

Målet med forløbet er, at du får:

 • Bevidsthed om hvad du bruger mad (eller fravær af mad) til
 • Du finder andre og mere hensigtsmæssige løsningsstrategier
 • Du bliver mere bevidst om dine følelser og behov
 • Bedre kontakt til dig selv og dine ressourcer
 • Du bliver bedre til at mærke og sætte grænser
 • Du lærer dine værdier bedre at kende og lærer at stå ved dem
 • Du lærer hvordan du kommunikerer, så andre ikke går i forsvar.
 • Mere nære og givende relationer
 • Du får styrket din evne til nærvær – at være til stede her og nu
 • Større accept af dig selv
 • Energi og overskud til alt det livet også handler om
 • Indblik og retning mod et liv der, også på sjæleligt plan, giver mening for dig.

Pris

Få behandlingsforløbet til velkomstilbud for 14.500 kr. Normalpris er 15.500 kr. Der er mulighed for at betale beløbet i 2-3 rater (det koster ikke ekstra, når du betaler i rater).

Du får desuden lige nu  første samtale (visitation) gratis (Normalpris 1600 kr.)

Bemærk: Et forløb starter altid med en første samtale (visitation) hos Louise, så I sammen kan sikre jer, at forløbet vil være det rette for dig. Du er selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til Louise inden, du beslutter dig for at bestille tid til en første samtale.

Kom bedre på vej – med professionel vejledning om kost

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at slippe spiseforstyrrelsen varigt ved at kombinere det terapeutiske behandlingsforløb med vejledning om kost.

Ved en spiseforstyrrelse bliver spisemønsteret ofte kaotisk, kosten ensidig og energiindtaget enten for lavt eller for højt. Klinisk Diætist mm. Christina Bendix kan hjælpe dig med at slutte fred med maden.

I et diætistforløb vejleder Christina dig i at lytte og forstå dit spisemønster, lytte til din sult og mæthedsfornemmelse, og til hvordan du kan sammensætte en struktur og rytme for din mad og dine vaner, som passer ind i dit liv.

 Fokus i forløbet indeholder også at genetablere en kontakt til din krop, og at stabilisere dit spisemønster så du igen kan spise i frihed herunder med fokus på variation og mængder.

I kan bl.a. arbejde med, hvordan du får bedre balance i forhold til din sult og mæthed, hvordan du skaber madro, og hvordan du kan give slip på enten/eller tænkning, forbud og restriktioner.

En proces der kan understøttes i det terapeutiske forløb hos Louise Stokholm, hvor I arbejder med de følelsesmæssige aspekter, der evt. spiller ind undervejs. Forløbet sker i et samarbejde mellem Christina Bendix og Louise Stokholm, så du kommer bedst muligt på vej. Skridt for skridt i det tempo som du kan og vil være med til.

Pris – Behandlingsforløb “Kom godt på vej” + kostvejledning hos diætist
Kombiner behandlingsforløbet “Kom godt på vej” hos Louise Stokholm med kostvejledning og 2 opfølgende samtaler hos diætist Christina Bendix.

Pris for kostvejledning og 2 opfølgende samtaler (i alt 3 timer) er 3800,- kr.
Bemærk: Du kan opnå tilskud fra Sygesikringen Danmark eller få tilskud via en sundhedsordning til et forløb hos klinisk diætist. Spørg Christina for nærmere info.

Samlet pris for behandlingsforløbet “Kom Godt på vej” hos Louise Stokholm, 14.500 kr., samt kostvejledning hos Christina Bendix er 18.300 kr.

Book en tid

Online forløb er en mulighed

Behandlingsforløbet “Kom godt på vej” hvor du mødes med Louise online, er en mulighed for dig der bor langt fra klinikken i Hellerup.

Du kan selvfølgelig vælge at kombinere onlinesessioner med sessioner i klinikken i Hellerup, hvis det er muligt.

Læs mere om online terapi.

spiseforstyrrelser behandling hos psykoterapeut Louise Stokholm

Book en tid

Du kan booke en tid via onlinebooking – KLIK HER. Lige nu er første samtale (visitation) gratis, hvis du overvejer et forløb. Normalpris 1600 kr.

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til Louise inden, du beslutter dig for at bestille tid til en første samtale.

Læs om spiseforstyrrelser:

* Har du mistanke om, at du lider af en spiseforstyrrelse, bør du tage kontakt til din læge.