Priser

Priser og vilkår

Onlineforløbet “Fra overspisning til overskud – For dig der ved, det handler om at forstå hvorfor, du spiser”

Gennem 10 online moduler, evig direkte sparring med Louise + masser af bonusmateriale, guider psykoterapeut (MPF) Louise Stokholm dig på din vej mod et naturligt, afbalanceret forhold til mad. Du får helt konkrete værktøjer til at ændre dit mønster, du får øvelser og refleksioner fra de mange mennesker, Louise har fulgt gennem individuelle, gruppeforløb og onlineforløb fra overspisning til overskud.

Få hjælp til overspisning online – læs mere om forløbet her.

Pris 3.700 kr.*

Onlineforløbet “Farvel bulimi. Hej Frihed

Redskaber til at gøre dig fri af bulimi i overskuelige skridt – Og forstå, hvorfor netop du kan”

Gennem 10 online moduler, evig direkte sparring med Louise + masser af bonusmateriale, guider psykoterapeut (MPF) Louise Stokholm dig på din vej mod et naturligt, afbalanceret forhold til mad. Du får helt konkrete værktøjer til at ændre dit mønster, du får øvelser og refleksioner fra de mange mennesker, Louise har fulgt gennem individuelle forløb og onlineforløb fra fra bulimi til mere frihed.

Få hjælp til bulimi online – læs mere om forløbet her.

Pris 3.700 kr.*

Første samtale (visitation)

Et individuelt forløb starter altid med en indledende samtale, hvor psykoterapeut Louise Stokholm spørger til de erfaringer og oplevelser, du har i forhold til spiseforstyrrelsen. Vi taler om målsætninger for forløbet og finder den retning/metode, som er rigtig for dig at arbejde videre med. Vi aftaler, hvor ofte du skal gå i psykoterapi og taler om, hvilke andre behandlere, der eventuelt skal bidrage til dit forløb. Første samtale varer 75 minutter.

Pris 1.600 kr.

Vælger du efterfølgende at købe det individuelle behandlingsforløb “Kom godt på vej”, får du 300 kr. i rabat på første samtale. Dvs. at samtalen koster 1300 kr.

Behandlingsforløbet “Kom godt på vej”

Fra spiseforstyrrelse til et naturligt forhold til mad. En kombination af terapi, undervisning, redskaber, din egen mappe med materiale og hjemmeopgaver. Sammen med psykoterapeut Louise Stokholm arbejder I med dit spisemønster, med årsager og løsninger. Forløbet tager udgangspunkt i dig og dit spisemønster – hvad enten det handler om anoreksi, bulimi, overspisning eller ortoreksi.

Spiseforstyrrelser behandling – læs mere om forløbet her.

10 sessioner à 60 minutter fordelt over 3 – 4 måneder.

Normalpris: 15.500 kr.
Velkomsttilbud: Pris 14.500 kr. – du sparer 1.000 kr.*

Behandlingsforløb “Kom godt på vej” + kostvejledning hos diætist

Kombiner behandlingsforløbet “Kom godt på vej” hos Louise Stokholm med kostvejledning og 2 opfølgende samtaler hos diætist Christina Bendix. Prisen for kostvejledning og 2 opfølgende samtaler (i alt 3 timer) hos Christina Bendix er 3.000 kr.

Pris for behandlingsforløbet “Kom Godt på vej” hos Louise Stokholm, 14.500 kr., samt kostvejledning hos diætist, 3.000 kr., er 17.500 kr.

Enkelt terapi sessioner

Individuel session á 60 minutter.

Pris kr. 1500

Klippekort

10 individuelle terapi sessioner á 60 minutter.

Pris 14.500 kr. – du sparer kr. 500 i forhold til normalprisen*

Online terapi

Der er en række fordele ved onlinesamtaler, der er nemt og bekvemt for dig, og som ikke kræver andet end adgang til internet og et webcam.

Pårørendesamtale

Samtale med eller uden den spiseforstyrrede. Varighed 75 minutter.

Pris 1.600 kr.

Betaling og vilkår

Ved individuelle forløb: Der sendes en faktura. 

Ved enkeltsessioner afregnes ved hver session.

Ved behandlingforløb og klippekort betales beløbet samlet d. 1 gang i forløbet/på klippekortet. Der er også mulighed for at betale i rater.

Betaling i rater

* Du har mulighed for at betale online forløbet “Fra overspisning til overskud….” og onlineforløbet “Farvel bulimi. Hej frihed…” i 3 eller 6 rater. Individuelle behandlingsforløb og klippekort kan betales i 2-3 rater. Behandlingsforløb, klippekort og online forløb er bindende. Penge gives ikke retur.

Ved online forløbet “Fra overspisning til overskud…” og “Farvel bulimi. Hej frihed….:

  • I 3 rater: 1233 kr. per rate med 30 dages mellemrum.
  • I 6 rater: 617.5 kr. per rate med 30 dages mellemrum.

Ved behandlingsforløb (Kom godt på vej) + klippekort:

  • I 2 rater: 7500 kr. per rate
  • I 3 rater: 4833 kr. per rate

Der er 30 dage mellem raterne.

 

Afbud

Der er rigtig mange, der ønsker tider, men desværre også en del der udebliver eller aflyser med meget kort varsel. Derfor vil du blive opkrævet fuld pris for sessionen, såfremt du udebliver eller ikke har aflyst den aftalte tid 48 timer før sessionen på 61461678 eller mail@klinikforspiseforstyrrelser.dk.

Frist for afholdelse af forløb

Forløbet “Kom Godt På Vej” hos Louise Stokholm skal være afholdt i løbet af 6 måneder fra køb.

Klippe-kort: Sessioner skal være afholdt inden for et år fra køb.

Annullering af forløb

I henhold til købeloven kan behandleren til hver en tid vælge at annullere forløbet, hvis behandleren vurderer, at klienten misligeholder aftalen. Det kan f.eks. være i tilfælde af, at klienten kontinuerligt aflyser sine tider eller ved manglende rettidig betaling.

Ved køb af individuelle behandlingsforløb og klippekort har køber jf. købeloven 14 dages returret. Returretten gælder så længe behandlingsforløbet ikke er påbegyndt eller klippekortet taget i brug.