Brevkasse om spiseforstyrrelser

Har du spørgsmål til brevkassen?

Har du spørgsmål til psykoterapeut (MPF) og indehaver Louise Stokholm, er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen her på klinikforspiseforstyrrelser.dk.

Du kan sagtens være anonym, hvis du ønsker det.

OBS: Brevkassen er pt. lukket

Brevkassen er for dig, der…

  • Lider af en spiseforstyrrelse
  • Er usikker på, om du er ved at udvikle en spiseforstyrrelse
  • Er bekymret for din partner eller andre i din familie, din ven eller veninde.

Bemærk: Klinikken har speciale i voksne med spiseforstyrrelser. Derfor er brevkassen for dig, der er fyldt min. 18 år eller vedrører en person, der er fyldt min. 18 år.

   
Er du studerende?

Vi modtager dagligt henvendelser fra studerende i forbindelse med opgaveskrivning, projektuge etc. Vi har desværre ikke ressourcer til at besvare jeres spørgsmål og anbefaler, at I kontakter Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser og Selvskade, LMS. Foreningen har bl.a. et LMS, hvor I kan finde information.
    

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen

I kommentarfeltet skriver du dit navn, din email og dit spørgsmål.

I dit spørgsmål skriver du, hvad det er for udfordringer, du oplever, og hvad du ønsker et konkret råd om eller svar på. Jo mere du beskriver din problematik og spørgsmål, jo bedre et svar kan jeg give dig.

NB: Du kan sagtens være helt anonym. Du behøver ikke oplyse dit rigtige navn, medmindre, du ønsker det. Din email-adresse skal dog være rigtig, og det er kun mig, der kan se den.

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål.

Bemærk: alt afhængig af efterspørgslen er du IKKE garanteret et svar, som bliver offentliggjort i brevkassen. Jeg lover, at jeg besvarer dit spørgsmål enten som et kort svar privat til dig eller længere uddybet svar, som andre også vil kunne læse i brevkassen.

Har du brug for nærmere afklaring, er du selvfølgelig altid velkommen til en samtale. Du bestiller tid til samtalen her.

De kærligste hilsner,
Louise Stokholm

4 + 1 =

Masser af gratis materiale til dig

Vi ønsker at hjælpe dig godt på vej. Derfor har klinikken forskellige gratis tilbud til dig, hvor du kan hente viden, inspiration og redskaber til forandring. Bl.a. i klinikkens nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.