Samarbejdspartnere & klinikken anbefaler

Få hjælp til kosten

Ofte er det en fordel at lade kostvejledning indgå i behandlingen. Det vil ske ud fra en vurdering af, hvad du har brug for og med hjælp fra specialister på området.

 

Christina Benix er tilknyttet Klinik For Spiseforstyrrelser Hellerup

Christina Bendix

Christina Bendix er diætist med 15 års erfaring i kostvejledning og vedligeholdelse af nye vaner.

Derudover har Christina stor erfaring med at vejlede personer med spiseforstyrrelser og dem, der ligger i grænseområdet for udviklingen af en spiseforstyrrelse.

Christina er desuden psykoterapeut og mentor.

 

Læs mere om Christina

 

 

Klinikken anbefaler desuden…

Karen Bro – Karen er psykoterapeut og indehaver af Klinik For Spiseforstyrrelser Frederiksberg samt uddannelsesleder hos Psykoterapeutisk Uddannelsescenter København. Louise Stokholm modtager løbende supervision hos Karen Bro.

Tandlæge Nicolai Yde – På klinikken i København har de stor erfaring med behandling af patienter, der lider af spiseforstyrrelser. Her er faglig ekspertise, tillid og tryghed i højsædet.

Diane Holberg – Diane er psykomotorisk terapeut og forfatter med stor erfaring inden for spiseforstyrrelser. Diane har skrevet bogen “Lad Kroppen Vise Vejen”, som handler om sammenhængen mellem krop, mad og følelser. Hun tilbyder desuden forskellige onlineforløb og onlineforedrag om spiseforstyrrelser.

Mie Fabricius – Mie er yoga- og meditationslærer og tilbyder, udover yogasessioner og stressbehandling i Hillerød, forskellige onlinekurser. Bl.a. et meditationsforløb og et stresshåndteringsforløb.

Læs om spiseforstyrrelser:

* Har du mistanke om, at du lider af en spiseforstyrrelse, bør du tage kontakt til din læge.