Samarbejdspartnere

Få hjælp til kosten

Ofte er det en fordel at lade ernæringsterapi eller kostvejledning indgå i behandlingen. Det vil ske ud fra en vurdering af, hvad du har brug for og med hjælp fra specialister på området.

Christina Bendix

Christina Benix er tilknyttet Klinik For Spiseforstyrrelser Hellerup

Christina Bendix er diætist med 15 års erfaring i kostvejledning og vedligeholdelse af nye vaner. Derudover har Christina stor erfaring med at vejlede personer med spiseforstyrrelser og dem, der ligger i grænseområdet for udviklingen af en spiseforstyrrelse.

Christina er desuden brevkasseskribent i Q-magasine og forfatter til mange artikler i forskellige modeblade.

Læs mere om Christina

 

 

Nanna Ewald Stigel

Nanna Stigel er tilknyttet Klinik For Spiseforstyrrelser HellerupNanna Ewald Stigel, ernæringsterapeut (DET) og cand. mag. Nanna har speciale i spiseforstyrrelser, hormonelle ubalancer og fertilitet. Nanna vejleder i skræddersyede kostplaner, og støtter dig i at at genfinde et naturligt forhold til mad, mæthed og sult uden afvejning og matematiske beregninger.

Baseret på den nyeste viden indenfor Functional Medicine hjælper hun dig også med at rette op på de ubalancer og mangler, der er opstået som følge af spiseforstyrrelsen (eller som måske ligefrem har været en udløsende faktor for den).
Læs mere om Nanna

 

FÅ ADGANG TIL VIDEOSERIE MED 10 GODE RÅD

FÅ ADGANG TIL VIDEOSERIE MED 10 GODE RÅD

- Videoserie & mini e-bog med 10 gode råd til at komme ud af din spiseforstyrrelse. 

- Masser af andet materiale: Online foredrag, interviews mm.

- Følg klinikkens nyhedsbrev og få inspiration, viden og håb

(Det koster kun din email-adresse)

Tak - tjek din mail for bekræftelsesmail