Få hjælp til bulimi online

Hjælp til bulimi

Farvel bulimi. Hej Frihed – Online forløb

Redskaber til at gøre dig fri af bulimi i overskuelige skridt
– Og forstå, hvorfor netop du kan.

– Stjæler tankerne om mad, krop og udseende al din energi?
– Bliver du kastet rundt mellem kontrol eller ingen kontrol?
– Virker det som et usynligt fængsel, du umuligt kan slippe ud af?
– Længes du i al hemmelighed efter at føle dig rolig, fri og glad?
– Er du et handlekraftigt menneske, men føler dig lidt fortabt og alene?

Så vil dette online forløb være som at blive holdt i hånden i 17 uger– hvor du lærer at bruge din handlekraft til at finde ud af bulimien:

 1. Du bliver guidet med respekt, indsigt og troen på, at du kan slippe bulimien
 2. Du får en dybere forståelse af årsagerne til dit kaotiske spisemønster
 3. Du får konkrete redskaber til mere balance i måden, du spiser og tænker på mad
 4. Du får følgeskab skridt for skridt uge efter uge – overskueligt, trygt og online
 5. Du får et nyt blik på dine styrker og dermed din vej ud af bulimien

Ved du det her om dig selv?

Brug lige et minut eller to på at overveje, hvor meget dit forhold til mad kræver af dig. Hvad har det indtil videre krævet i dag? Det, du gør, kræver næsten overmenneskelig energi og handlekraft:

At leve med et kaotisk spisemønster, der er præget af enten-eller tænkning.
Igen og igen at miste kontrollen over maden og overspise – for derefter at kompensere for overspisningerne på måder, der er slidsomme for sindet og kroppen.

 • At leve med alle de tanker, der følger med.
 • Al den tid, der går fra livet til spiseforstyrrelsen.
 • Alle de penge, der bliver brugt på overspisning.
 • Alle bekymringerne.
 • Alle hemmelighederne.

At du står op til det hver dag – det kræver en enorm mængde handlekraft og energi. Meget mere end du måske lige tænker over, når du står midt i det. Det positive er, at det betyder, at du også har en enorm mængde ressourcer til rådighed. Lige nu bruger du dem på at finde vej i bulimien, men hvad hvis du brugte dem på at finde vej ud af den?

Vejen ud findes – er du klar til at få den vist?

I online forløbet guider psykoterapeut (MPF) Louise Stokholm dig på din vej mod et liv uden bulimi. Hun underviser dig i hvordan, du bruger din handlekraft til at erstatte bulimien med det, du reelt har brug for.

I overskuelige skridt lærer du hvordan, du får et naturligt, afbalanceret forhold til mad. Du får indsigt i hvad, der er dine årsager til at leve med en spiseforstyrrelse og hvilke problemer, den har løst for dig.

Det du får i onlineforløbet, er essensen af den erfaring, Louise har samlet fra flere hundrede personer i individuelle forløb, omfattende spørgeskemaundersøgelser, faglige viden på området og personlige erfaring med langvarig bulimi.

Er du parat, er hun klar til at dele ud af det hele, så du kan begynde din vej til et liv uden bulimi og med meget mere frihed.

”Har du handlekraft nok til at leve med bulimi, har du også handlekraft nok til at slippe den”

9 ting du skal vide, inden du beslutter dig

Online forløbet er udviklet med fuldt fokus på bulimi og tilrettelagt specielt til dig, der:

 1. Har et kaotisk spisemønster præget af enten-eller tænkning: enten har du kontrol med hvor meget og hvad, du spiser eller det modsatte, hvor du overspiser i “alt det forkerte”.
 2. Oplever, at mad og kontrol af mad styrer dit liv.
 3. Er bange for, at du ikke kan stoppe, når du først begynder at spise.
 4. Ofte mister kontrollen over maden og spiser, til du bliver ubehageligt mæt.
 5. Føler væmmelse, tristhed eller skyld, når du har overspist.
 6. Kompenserer for dine overspisninger feks. ved overdreven motion, at kaste maden op, faste, tage medicin eller bruge andre vægtregulerende midler.
 7. Føler dig enten stærk eller svag afhængig af, om du har kontrol eller mister kontrollen over maden.
 8. Længes efter at blive fri af bulimiens hamsterhjul og (gen)finde et naturligt forhold til mad.
 9. Ønsker at genopbygge troen på, at du godt kan – fordi du godt ved, at du er den eneste, der kan gøre det for dig.

Hvad får du konkret, og hvad kræver det af dig?

Med onlineforløbet “Farvel bulimi. Hej frihed” får du al den viden og de værktøjer, du skal bruge for at erstatte spiseforstyrrelsen med mere frihed, ro og livsglæde.

Du kan se frem til gennemprøvede, konkrete værktøjer, der kan ændre dit mønster. Du får også øvelser og refleksioner fra de mange mennesker, Louise har fulgt gennem individuelle behandlingsforløb fra bulimi til mere frihed.

I overskuelige skridt lærer Louise dig desuden, hvordan du finder vej ud af det usynlige fængsel, som bulimien er. Skridt for skridt guider hun dig i, hvordan du opnår et mere stabilt spisemønster og får mere ro på tankerne om mad.

Hvad kan du forvente undervejs?

Undervejs vil du lære at forholde dig nysgerrigt undersøgende overfor bulimien. Du vil åbne øjnene for, hvad der er for en underliggende visdom, der også er i det negative mønster. Du kommer altså til at se dit spisemønster som din budbringer der, når du lytter og ser den i øjnene, også rummer kimen til en helt anden livskvalitet.

Det handler om at forstå hvad, der ligger til grund for spiseforstyrrelsen og dermed også hvad, det er dit forsøg på at håndtere. Så du, i dit helt eget tempo, kan tage ansvar for det negative mønster og erstatte det med det, du reelt har brug for, og som giver bedre mening for dig.

Det er et forløb, hvor du lærer at se hele vejen rundt om spiseforstyrrelsen. At det handler om både biologi, følelser og vaner i et samspil med hinanden. Du lærer, hvordan du erstatter bulimien med det, der virkelig virker for dig, så du opnår en varig løsning på dit spiseproblem. En rejse hvor du undervejs vil opleve at få større indsigt i dig selv – dine tanker, følelser og handlemønstre.

Få hjælp til bulimi online

“Farvel bulimi. Hej frihed” indeholder 10 moduler:

Modul 1: Fra negativ til positiv handlekraft

I dette modul får du indsigt i de ressourcer og den handlekraft, der lige nu bliver opbrugt af spiseforstyrrelsen.

Desuden det potentiale, der er, når du bruger dine ressourcer på at finde ud af bulimien og får dine kræfter frigjort til at leve dit liv.

Du bliver helt skarp på hvad, det PRÆCIST er, du ønsker at opnå og hvorfor, så du hele tiden undervejs kan evaluere på, hvor langt du er nået og hvad, der er dine næste skridt.

Du lærer også, hvordan du skelner mellem fysisk eller følelsesmæssig sult, så du her kan begynde at udforske dit spisemønster og forhold til mad.

Modul 2: Sådan bryder du slankningens onde cirkel

I dette modul handler det om hvordan, du bliver fri af slankningens onde cirkel. Du får ren besked om slankekure og hvorfor, de ikke virker. Altså hvorfor de faktisk fører til overpisning og hvorfor, slankekure udvikler sig til en ond cirkel.

For mange er det nemlig sådan, at det, der startede som en slankekur, går hen og udvikler sig til bulimi.

I modulet får du også svar på, hvad du kan gøre, når nu slankekure ikke er løsningen. Og så kommer du til at lære om hvordan, du hjælper din krop i balance, der gør den til din medspiller frem for din modspiller.

Modul 3: “Sådan gør du dig selv mere robust og skruer ned for bulimien

I dette modul lærer du hvordan, du tager luften ud af spiseforstyrrelsen og bliver bedre i stand til at finde en balance i dit spisemønster. Det handler om at få dit indre fundament på plads.

Måske du kender det her med at du nogle gange, fra morgenstunden, kan mærke, at det bliver en svær dag? At du ligesom har “følelserne uden på tøjet”?

Du lærer hvorfor, det IKKE er en tilfældighed og hvordan, du gør dig selv mere robust, så du har bedre forudsætninger for at styre uden om bulimien. At du simpelthen vil have nemmere ved at gøre dig fri af spiseforstyrrelsen.

Modul 4: Hvis bulimi er din løsning, hvad er så problemet?

I dette modul går vi skridtet videre og ser på sammenhængen mellem bulimi og følelser. Du kommer som det første til at arbejde med dit mindset i forhold til følelser.

Du lærer, hvorfor det er så væsentlig for dig og din trivsel, at du er i stand til at rumme og lytte til dine følelser – OGSÅ når du ind i mellem ville ønske, at du kunne grave dem ned et sted, de hvor de a l d r i g behøver at se dagens lys igen.

Du får redskaber, så du kan gå på detektivarbejde i dit spisemønster og undersøge, hvad sammenhængen mellem bulimi og følelser er for dig. Trin for trin bliver du mere bevidst om, hvad det er, du forsøger at løse og håndtere med spiseforstyrrelsen.

Modul 5: Sådan erstatter du bulimi med andre og bedre løsninger

I dette modul kommer du til at arbejde med, hvordan du erstatter bulimien med det, der reelt virker for dig.

Det handler om hvad, du helt konkret kan gøre for at nære dig selv indefra, så du ikke længere behøver spiseforstyrrelsen.

Du lærer også om, hvordan du bedre kan være til stede i dine følelser, så du ikke får brug for at håndtere dem med bulimi.

Med forskellige øvelser guider jeg dig i, hvordan du kan lytte til og regulere dine følelser, så de bliver mindre intense og nemmere for dig at rumme.

Modul 6: Mindre selvkritik - Mere kærlighed

I dette modul kommer du til at kigge nærmere på det, vi kan kalde din “indre kritiker”. Du kommer til at udforske, hvordan din indre kritiker påvirker dig og dit spisemønster, hvor den kommer fra og hvad, det er, den egentlig vil dig.

Du får redskaber til at styrke kontakten til dine ressourcer og hvordan, du støtter dig selv i en mere kærlig indstilling til dig selv.

Desuden lærer du, hvordan du kan forebygge bulimiens negative cirkel ved at forudse hvornår og hvorfor, trangen til at overspise melder sig længe inden, den opstår.

Modul 7: Vær dig – unik som du er

Dette modul handler om, hvordan du håndterer nogle af de udfordringer, der går igen hos mange, der lider af bulimi.

Det handler om at stå ved den, du er uden f.eks. at skulle præstere det perfekte eller gemme dig bag en ”maske”. Om at mærke, anerkende og sætte grænser på konstruktiv vis. Om at tænke i nuancer og balance frem for enten-eller og sort-hvid tænkning.

Du lærer også at se, hvordan måden du forholder dig til mad, faktisk også kan fortælle noget om hvordan, du forholder dig til andre. At dit spisemønster, præget af “enten-eller”, kan afspejle hvad, du har lært tidligt i livet om relationer og hvordan, det præger dig i dag.

Et modul der bidrager til større indsigt i dine mønstre og støtter dig i at stå ved dig, som du er med lige præcis de egenskaber, de kvaliteter og ressourcer, der gør dig unik.

Modul 8: Hvorfor blev bulimi din løsning?

I dette modul lærer du mere om de underliggende årsager til spiseforstyrrelser.

Gennem øvelser og refleksioner kommer du til at undersøge hvad, der lagde kimen til din bulimi, hvad der udløste spiseforstyrrelsen, og nu vedligeholder den negative cirkel.

Modul 9: Bryd vanens magt og sæt dig selv fri

I dette modul lærer du hvordan vaner spiller ind på dit spisemønster, hvordan du bryder med gamle vaner og danner nye mønstre.

Du lærer også at skelne mellem hvornår, dit bulimiske mønster handler om enten biologi, følelser eller vaner – og hvornår det er en kombination. Så du ved hvor, du skal sætte ind henne og hvordan, når du ønsker at bryde den negative cirkel.

I modulet kommer det også til at handle om forholdet til din krop, og hvad det er for tanker, du gør dig om den. Så du kan tage aktivt stilling til dine tanker, og med det vælge at arbejde hen imod en mere venlig og accepterende indstilling til din krop.

Modul 10: På ret kurs

I dette sidste modul er det tid til at evaluere på, hvor langt du er nået i forhold til dit udgangspunkt.

Du kommer til at udarbejde en plan for de næste 6 måneder, som indeholder en oversigt over, hvad der er vigtigt for dig, at du holder fokus på og hvad, der evt. er dine næste skridt.

Modulet handler også om hvordan, du kommer tilbage på rette kurs, hvis du oplever at falde tilbage i gamle mønstre og hvordan, du forebygger, at det sker

* Moduler varer fra 50 – 80 minutter (video).

Evig direkte sparring med Louise

Hver 2. uge kan du få direkte sparring med Louise i 1 time, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du har brug for. Du vil også kunne høre andre deltageres spørgsmål og Louises svar. På de live online spørgetimer vil deltagere fra samme forløb og andre forløb have mulighed for at deltage. Bemærk: Du kan være med helt anonymt og uden billede, hvis du ønsker det. Det er helt op til dig.

Bemærk: Du kan deltage i online spørgetimene også efter, at du har gennemført forløbet. Det kan f.eks. være en støtte, hvis du skulle falde tilbage i gamle mønstre. Louise er klar med feedback, så du kan få vendt mønsteret igen.

Du får desuden de 6 personlige historier om bulimi:

Du kan lytte med til 3 samtaler (lyd) med kvinder, der har haft et liv med bulimi, og som i dag er fri af deres spiseforstyrrelse. I samtalerne fortæller kvinderne om, hvad de har gjort for at ændre deres spisemønster og forhold til mad.

Desuden 3 samtaler med kvinder der alle har bulimi inde på livet. Det er personer, Louise har haft til individuelle afklarende samtaler om årsagerne til spiseforstyrrelsen.

I samtalerne fortæller de ærligt om hvordan, bulimi påvirker dem i deres liv, og de får Louises sparring på, hvilke skridt de kan tage for at bryde det negative mønster.

”Det bedste ved at slippe spiseforstyrrelsen er friheden. Jeg føler lidt, at jeg har fået et nyt liv eller en anden ungdom. Jeg har fået tid, energi og overskud til at gøre de ting, jeg gerne vil. Det er ikke længere spiseforstyrrelsen, der styrer hvad, jeg gør. Mad er noget, jeg spiser, når jeg er sulten. Det er virkelig rart.”

Emilie der deler sin personlige historie om bulimi i onlineforløbet “Farvel bulimi. Hej Frihed

Du får også:

Y

Interview (video) med klinikkens samarbejdspartner, diætist og psykoterapeut, Christina Bendix. Christina fortæller blandt andet om hvordan, du styrer uden om nogle af de klassiske udfordringer i det bulimiske spisemønster. Hun deler også sin personlige historie med bulimi og vejen ud.

Y

Interview (video) med Tandlæge Nikolaj Yde. Nikolaj fortæller bl.a. hvordan, bulimi påvirker tænderne og hvordan, du kan forebygge og minimere skader.

Y

Interview (video) med klinikkens samarbejdspartner, ernæringsterapeut og forfatter, Nanna Stigel. Nanna fortæller om nogle af de følger, der kan være af bulimi og hvordan, man kan arbejde med at hjælpe kroppen i bedre balance med ernæringsterapi.

Y

Interview (lyd) med psykomotorisk terapeut og forfatter, Diane Holberg. I interviewet fortæller Diane bl.a. om, hvorfor det er væsentligt at indrage kroppen i arbejdet med at slippe spiseforstyrrelsen. Hun deler også sin personlige historie med spiseforstyrrelser, blandt andet bulimi.

Y

Interview (video) med psykoterapeut (MPF) Annemarie Clement, der har speciale i tryg tilknytning, choktraumer og kropsterapi. I interviewet taler Louise med Annemarie om hvordan, vores tilknytning til nære relationer i barndommen har betydning for vores relationer som voksne, – og hvordan det samtidig kan afspejle sig i vores spisemønster og forhold til mad.

Y

Interview (video) med yoga- og meditationslærer, Mie Fabricius. Louise og Mie taler bl.a. om hvordan, yoga og meditation kan være en hjælp på vejen ud af en spiseforstyrrelse.

Y

Derudover får du en række yoga-øvelser på video og en guidet meditation af Mie Fabricius – lige til at bruge hver dag 10, 15 eller 30 minutter alt efter hvad, du har lyst til.

De personlige historier, bonusinterviews og øvelser ligger som video eller lyd på det lukkede forum, som du kan lytte til, når du får adgang til forummet.

I alt over 10 timers bonusmateriale + live online spørgetimer der, trin for trin, hjælper dig yderligere på din vej til et liv med mindre bulimi og mere frihed.

Hvordan foregår online forløbet helt praktisk?

Et online forløb er både nemt, fleksibelt og HELT ANONYMT. Det foregår på den måde, at du følger med fra din computer, din Ipad eller smartphone, hvor du logger ind på et fælles online forum. Fra dette forum har du adgang til modulerne efterhånden, som de bliver frigivet samt alt bonusmaterialet. Hver mandag aften kl. 20.00 de første 3 uger og dernæst hver 2. mandag aften bliver der frigivet et nyt modul, som du kan lytte til. Hvert modul rummer masser af viden, cases, refleksioner og øvelser til dig, som du arbejder videre med.

Da det er online moduler, er det ikke live. Du kan derfor gå ind og lytte lige præcist, når det passer dig. Alligevel vil jeg opfordre dig til at lytte med, når modulerne bliver frigivet. Det giver dig det bedste grundlag for at gennemføre forløbet skridt for skridt med passende fordeling af viden, refleksioner og øvelser.

For at du får det optimale udbytte af forløbet, er det vigtigt, at du gennemfører alle moduler med alle øvelserne.

Udover modulerne og alt bonusmaterialet har du også mulighed for at deltage i de online spørgetimer, Louise afholder hver 2. uge. Spørgetimerne afholdes i udgangspunktet hver 2. fredag kl. 14. Har du ikke mulighed for at være med live, kan du sende spørgsmål til Louise forud for spørgetimen, Så besvarer hun dit spørgsmål i spørgetimen, der bliver optaget, så du kan høre svaret efterfølgende.

Når du har tilmeldt dig, modtager du 2 mails. Den ene indeholder praktisk information om forløbet med datoer osv. Den anden mail indeholder dit login, du skal bruge, når du skal ind på dit online forum, hvor du har adgang til alt materialet.

Få hjælp til bulimi med onlineforløb

Hvilke fordele er der ved et online forløb?

 • Du kan lytte til modulerne og bonusmaterialet samt arbejde med øvelserne lige præcis, når det passer DIG og genneføre forløbet i DIT tempo.
 • Du kan side behageligt og privat hjemme i sofaen, og du behøver ikke skulle ud af huset.
 • Det er helt og aldeles anonymt. De øvrige på holdet kommer ikke i kontakt med dig og ved ikke hvem, du er.
 • Det er væsentligt billigere end et individuelt behandlingsforløb.
 • Så snart du har tilmeldt dig, får du adgang til alt bonusmaterialet OG en kickstart session, så du kan komme i gang med det samme.
 • Du har adgang til materialet for altid og kan lytte til det igen og igen, når du har lyst.

Hvis du på nogen måde er i tvivl om dit login eller info-mailen, du får senest 5 minutter efter, du har tilmeldt dig online forløbet, så kontakt Louise på louise@klinikforspiseforstyrrelser.dk

Men helt ærligt – kan det her online forløb hjælpe mig?

Tilbagemeldingerne, fra dem der har gennemført forløbet, er meget positive. Der sker virkelig noget med deres spisemønster og forhold til mad!

Der er i øvrigt evidens for, at internetbaseret terapi kan være lige så virkningsfuld som almindelig “face-to-face” terapi.

Forløbet er desuden baseret på essensen af Louises erfaringer og faglighed på området. Derfor er hun overbevist om, at forløbet vil kunne gøre en forskel, hvis du er indstillet på, at det kræver din aktive indsats og prioritering.

Louise er først og fremmest sikker på, at du med forløbet vil opnå en dybere forståelse af spiseforstyrrelsen. En indsigt der vil støtte dig i at se, hvilke skridt du har brug for at tage på vej ud af din bulimi .

Du får også en række redskaber og strategier, du kan bruge til at erstatte spiseforstyrrelsen med andre og bedre løsninger. Online forløbet rummer altså også muligheden for, at du opnår de ændringer i dit spisemønster, du ønsker dig.

Med forløbet opnår du desuden klarhed over din spiseforstyrrelses sværhedsgrad og med det en forståelse af omfanget og karakteren af den støtte, du har brug for.

Alt afhængig af spiseforstyrrelsens sværhedsgrad kan det være, at du undervejs bliver opmærksom på, at du støttes bedst ved en kombination af online forløb, individuel terapi og evt. kostvejledning. At du derved bliver styrket i din motivation, og får den ekstra støtte til at tage de skridt, du har brug for på vejen.

Hvad er bulimi helt præcist?

På Latin hedder spiseforstyrrelsen ‘bulimia nervosa’, der betyder ‘nervøs overspisning’. Ifølge diagnosekriterierne er spiseforstyrrelsen blandt andet kendetegnet ved:

 • At man er vedvarende optaget af at spise og har en uimodståelig trang til mad. At man bukker under for episoder med overspisning, hvor man spiser store mængder mad inden for en kort tidsperiode.
 • At man forsøger at modvirke madens fedende effekt f.eks. ved at kaste maden op, misbruge afføringsmidler eller fasteperioder.
 • At man er særdeles bange for fedme og pålægger sig selv en skarpt defineret vægttærskel langt under den naturlige vægt.
Du kan læse mere om diagnosekriterierne for bulimi her.

Reelt kan der være mange variationer af det bulimiske mønster, og det er forskelligt, hvor meget bulimien fylder og styrer fra person til person. På den måde kan man tale om forskellige sværhedsgrader fra lettere til middelsvære og svære spiseforstyrrelser. Sundhedsstyrelsen opererer med 5 grader af spiseforstyrrelser fra risikoadfærd til svære og livstruende spiseforstyrrelser.

Hvis du oplever, at dine tanker og din adfærd i forhold til mad, vægt og udseende fylder og styrer i en sådan grad, at det går ud over din livskvalitet og begrænser din livsudfoldelse, er der grund til at gøre noget ved det. Også selvom du ikke helt synes, at du kan genkende dig selv i diagnosekriterierne for bulimi.

Online forløbet er ideelt for dig, der:

 • Genkender dig selv i ovenstående beskrivelse af bulimi.
 • Har erkendt, at vejen ud af bulimi ikke er en ny slankekur eller et nyt forsøg på at “tage dig sammen”.
 • Kan se fordelene i et online forløb, du kan supplere med individuelle sessioner, hvis du ønsker det.
 • Er indstillet på, at du selv skal gøre en aktiv indsats og ved at din egen prioritering og arbejde med forløbet vil afspejle den forandring, du kommer til at opleve undervejs.
 • Tror på at det er muligt at slippe spiseforstyrrelsen, når du får den rette viden, støtte og indsats. At det ikke sker i morgen eller i næste uge, og at du kommer til at “falde i” og gøre det, du plejer adskillige gange undervejs. Men at du med din aktive indsats vil begynde at bevæge dig hen imod dit mål skridt for skridt.
 • Evt. har det for svært med at skulle fortælle andre (en terapeut) om spiseforstyrrelsen.
 • Evt. har gået i behandling for din spiseforstyrrelse før og synes, du er kommet et langt stykke, men som lige mangler “det sidste”.

Online forløbet er ikke for alle:

 • Forløbet er IKKE for dig, der tror, at det her er en nem og hurtig måde at slippe din spiseforstyrrelse. Forløbet er ikke et quickfix, der gør en forskel alene fordi du investerer i det, men det er derimod din aktive indsats og den energi, du lægger i forløbet, der vil gøre forskellen.
 • Forløbet er ikke for dig, der tror, at det alene er et spørgsmål om at ændre spisevaner, og som ikke har lyst til at kigge indad og arbejde med dig selv.
 • Lider du af anoreksi eller har en svær depression, er forløbet ikke det rette for dig.
 • Har spiseforstyrrelsen udviklet sig til en livstruende sygdomstilstand, er forløbet ikke det rette for dig.

100% tilfredshedsgaranti – min personlige garanti til dig

Hvis du, efter at have deltaget i online forløbet, ikke mener, at det har levet op til det, jeg har lovet dig, og du slet ikke har oplevet nogen resultater, så vil jeg gerne give dig dine penge tilbage.

VIGTIGT: For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have deltaget på hele forløbet og arbejdet med øvelserne. 

Hvorfor?
Det er mit oprigtige ønske at hjælpe dig godt på vej. Det betyder også, at hvis du har gennemgået forløbet, og du hverken har opnået en dybere forståelse af spiseforstyrrelsen eller forandring af dit spisemønster, så vil jeg gerne returnere din investering.

Hvornår starter forløbet?

Næste hold (hold 20) starter mandag d. 5. august 2024 kl. 20.00.

Din investering
Prisen for forløbet er kr. 3700,- og du kan vælge at betale samlet eller i 3 rater a kr. 1233 eller 6 rater a kr. 617,- med 30 dages mellemrum.

Der er max 15 pladser på holdet. Når pladserne er fyldt lukker tilmeldingen.

Det siger tidligere deltagere om online forløbet:

“Kære Louise. Jeg kunne skrive en hel masse til dig, men prøver at gøre det kort. Jeg er en kvinde i slutningen af 30’erne, der har levet i det, du kalder “bulimiens hamsterhjul” i størstedelen af mit liv. Forsøg på at tabe mig, skiftevis alt for lidt mad eller alt for meget mad og daglige løbeture mv. har præget min hverdag næsten lige så længe, jeg kan huske. Det har påvirket mit liv socialt, mit arbejdsliv, mit selvværd og min krop. Min økonomi…det har været dyrt.

Jeg har prøvet meget for at blive fri af spiseforstyrrelsen. Alt fra gruppeterapi, individuel terapi hos en psykolog og en psykoterapeut, kropsterapi og selv hypnose har jeg forsøgt mig med.

Det jeg nu kan se, det er, at det hele nok har gjort en stor forskel. Men det er som om, at det først er her, hvor jeg har fulgt dit onlineforløb, at mange “brikker falder på plads”. Både indadtil og med min spisning.

Det føles stort at bruge ordet “ro”, men det faktisk det jeg begynder at kunne mærke. Mindre tankemylder, mere ro i mig selv og mere ro på maden. Jeg føler mig mere til stede og mere klar i de valg, jeg træffer. Det er mere “mig” og sjældnere “spiseforstyrrelsen”, der styrer mig.

At jeg ligesom er blevet meget bedre i stand til at bruge det, jeg har lært tidligere fra terapi mv., tror jeg, skyldes dit onlineforløb. Du kommer rundt om hele spiseforstyrrelsen og sætter nogle ord på, der samler det, og gør det forståeligt for mig.

Du er så rar, og det er tydeligt, at du ved meget om det, og vil det allerbedste for os, der deltager på holdet.

Du får mine varmeste anbefalinger! Jeg er endnu ikke helt fri af bulimien, men jeg er nået SÅ LANGT, og jeg VED, at jeg nok skal blive det. TAK.

– KH Caroline

Få hjælp til bulimi online

Book din plads!

Næste hold starter d. 5. august 2024. Ja tak, jeg vil gerne booke min plads nu

Men hvad nu hvis….

Hvad hvis jeg har gået i behandling før, men ikke synes, at det har hjulpet mig – kan dit forløb så alligevel være relevant for mig?

Jeg synes helt afgjort, at du skal overveje det, for der kan være så mange grunde til at det, du har prøvet før, ikke hjalp dig. Det kan handle om din motivation og hvor parat, du er til forandring, det kan handle om behandlerens tilgang, jeres kemi mv. Læs modulerne igennem og overvej om ikke det giver mening for dig at deltage.

Hvor længe har jeg adgang til online forløbet?

Du har adgang til ALT materialet ALTID. Din adgang til forløbet udløber altså ikke. Det gælder også, hvis der kommer nyt materiale eller opdateringer til det eksisterende.

Hvad nu hvis jeg har opgivet håbet?

Hvis du tænker, at det her aldrig kommer til at lykkes for dig – så tænker du præcis det samme som flertallet af dem, jeg arbejder med.
Jeg tænkte selv sådan i de år, jeg led af en spiseforstyrrelser, og jeg VED, at det er muligt, for det er min helt klare erfaring. Det er forskelligt, hvor lang tid det tager, og processen er forskellig fra person til person – men det ER muligt, når du aktivt arbejder med det.

Er det et problem, hvis jeg skal noget andet på det tidspunkt, hvor modulerne kommer?

Det er slet ikke et problem. Modulerne ligger online i det fælles forum, hvor du til hver en tid kan gå ind og lytte til dem efter, de er frigivet.

Hvordan adskiller online forløbet sig i indhold fra et individuelt forløb?

I online forløbet får du viden om bulimi, om symptomer, udløsende faktorer og redskaber der hjælper dig med at ændre dit spisemønster og forhold til mad.
Det er undervisning kombineret med terapeutiske øvelser. Hertil kommer den indsigt, håb og inspiration du kan finde i de personlige historier, bonus interview og øvelser fra yoga og meditation.

I et individuelt behandlingsforløb er der fokus på dig. I terapien taler du med Louise om dine tanker, følelser og handlinger og gennem Louises spørgsmål udforsker du dine problemstillinger fra nye vinkler. I terapien benyttes psykologiske metoder, så du bliver mere bevidst om dig selv og dine reaktionsmønstre.

I lighed med online forløbet indeholder de individuelle behandlingsforløb både undervisning, terapeutiske øvelser og redskaber der støtter dig i at ændre dit spisemønster.

Jeg er ikke den stærkeste i teknik – er det meget indviklet, når det nu er online?

Nej. Det kræver blot, at du kan åbne mails og klikke på det link, jeg sender til dig. Og hvis der mod forventning skulle være noget, der driller, sender du mig en mail på louise@klinikforspiseforstyrrelser.dk. Så hjælper jeg dig på vej.

Hvad nu, hvis jeg fortryder, at jeg tilmeldte mig forløbet?

Når du først har tilmeldt dig forløbet, kan jeg desværre ikke give dig dine penge retur. Selvom du fortryder dit køb, har du jo stadig fuld adgang til alt materialet, og så kan du gennemgå det på et senere tidspunkt, hvor det måske passer bedre ind i dit liv. Når du først har tilmeldt dig online forløbet, kan du også vælge at følge et hold på et senere tidspunkt, hvis du ønsker det.

Bemærk at du, når du tilmelder dig, accepterer, at du betaler for forløbet. Vilkårene er de samme, når du betaler beløbet samlet eller i rater.

Jeg kan anbefale dig at lytte til nogle af de gratis online foredrag, videoserien eller noget af det andet gratis materiale og “mærke efter” inden, du beslutter dig for, om du ønsker at tilmelde dig forløbet. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har nogle afklarende spørgsmål.

Hvad nu hvis jeg får spørgsmål undervejs i forløbet, kan jeg så stille dem til dig og få svar?

Ja, det kan du ved de live online spørgetimer, du har mulighed for at deltage i. Derudover kan du booke sessioner undervejs eller efter forløbet, hvis du ønsker det. Bemærk at individuelle sessioner ikke er inkluderet i forløbet, men noget du kan vælge til. Det er vigtigt for mig at understrege, at dette online forløb ikke er et løbende personligt forløb med mig. Jeg står derfor ikke personligt til din rådighed løbende under forløbet.