spiseforstyrrelser behandling hos psykoterapeut Louise Stokholm

For dig der har været på 100+ slankekure

Fra overspisning og evige slankekure til madfrihed – på 14 uger

Et forløb for dig der vil være fri af madstress, yoyo vægt og kropskritik. 

 • Vil du vide, hvordan du ændrer overspisning til overskud – uden at du hverken skal forsøge at “tage dig sammen” eller følge en slankekur?
 • Ønsker du et naturligt forhold til mad, hvor mad bare er mad?
 • Vil du lære metoden, der ændrer dit forhold til mad for altid?
 • Kan du se fordelene i et forløb, hvor du både har en gruppe af ligesindede at følges med, 1:1 sessioner OG undervisning online?

Næste hold starter d. 29. januar 2024

Forløbet “Fra overspisning og evige slankekure til madfrihed – på 14 uger” er velegnet til dig, der ønsker at få ro på dit forhold til mad. Dig der har indset, at du må gøre noget andet end det, du plejer for at bryde din evige pendlen mellem slankekure og overspisning.

For hånden på hjertet så ved du godt, at du ikke har brug for flere budskaber om HVAD, du skal spise men indsigt i HVORFOR, du har det forhold til mad. Du kan godt se det fornuftige i at finde en balance i dit spisemønster i stedet for “enten eller” – men i praksis, har du svært ved at finde den balance.

I dette forløb får du indsigt i årsagerne til dit forhold til mad og redskaberne til at ændre det.

Forløbet strækker sig over 14 uger med gruppesamtaler, individuelle sesssioner med Louise og undervisning online.

Forløbet indeholder

 • 7 gruppesamtaler (online hver 2. uge)
 • 6 1:1 samtaler med Louise (fysisk eller online)
 • Undervisning online (videoer) og arbejdsdokumenter hver 2. uge (7 moduler)
 • En lukket netværksgruppe
 • Ubegrænset email support

I forløbet guider psykoterapeut Louise Stokholm dig på din vej mod et naturligt forhold til mad. Forløbet tager udgangpunkt i hendes unikke metode, Livsappetit Metoden ™, så du gennem 7 moduler får arbejdet hele vejen rundt:

Med de biologiske, psykologiske og vanemæssige årsager til dit spisemønster og forhold til mad. Du lærer, hvordan du ændrer dit mønster, så du opnår en varig løsning på dit spiseproblem.

En rejse hvor du undervejs vil opleve at få større indsigt i dig selv – dine tanker, følelser og handlemønstre.

Målet med forløbet er, at du får:

 • Balance i dit spisemønster og madfrihed
 • Indsigt i hvorfor du aldrig behøver at følge en kur igen
 • Ro på tankerne om mad, krop og vægt
 • Større kropsaccept
 • Større accept af dig selv
 • Energi og overskud til alt det livet også handler om

Pris

Få forløbet til kun 15.000 kr.

Der er mulighed for at betale i 3, 6 eller 12 rater (det koster ikke ekstra, når du betaler i rater). Dvs. at du kan deltage i forløbet for kun 1250 kr. per måned, hvis du vælger 12 rater.

Du får desuden lige nu  første samtale (visitation) gratis (Normalpris 1600 kr.)

Bemærk: Et forløb starter altid med en første samtale (visitation) hos Louise, så I sammen kan sikre jer, at forløbet vil være det rette for dig. Du er selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til Louise inden, du beslutter dig for at bestille tid til en første samtale.

100% tilfredshedsgaranti

Hvis du efter de 14 uger ingen konkrete forandringer oplever i dit spisemønster, så tilbyder Louise dig op til 6 1:1 samtaler yderligere (gratis). Hvis du fortsat ingen konkret forandringer oplever, returnerer hun din investering.

For at benytte dig af tilfredshedsgarantien skal du have fulgt forløbet: gruppesamtalerne, 1:1 samtalerne og arbejdet med modulerne.

Det her siger tidligere deltagere

Kombinationen af individuelle samtaler og gruppesamtaler var virkelig god. De individuelle samtaler fokuserede på den enkelte, mens gruppesamtalerne fokuserede på vores mange ligheder, så vi åbnede utroligt hurtigt op og kunne hjælpe hinanden.

Louises empati gjorde det til et helt trygt forløb – jeg følte, at jeg kunne sige alt uden at blive dømt (det har jeg gjort rigeligt selv).

Jeg var så heldig, at overspisningerne nærmest stoppede med det samme, men selv uden det har jeg lært så meget om mig selv og mine mønstre samt fået forståelse for alt det bagvedliggende. På 3 måneder har det allerede betydet meget for min livskvalitet”.
Jette.

“Jeg startede i forløb hos Louise, efter at være kørt fast og tænkte, at det er det her eller en operation. Jeg gik faktisk ind i det med en tanke om, at det taber jeg mig nok af, men sikke en forandring.

Alle dage gik før med en indre hammer og had til mig selv over ikke at kunne styre mig selv og tage mig sammen. Nu spiser jeg det, jeg har lyst til og nyder friheden.

Den kombination forløbet har af individuel, hjemmeundervisning og gruppesamtaler, har gjort, at jeg kunne mærke en forskel efter de første 2 uger.

Jeg har accepteret mig selv, for den jeg er og den måde, jeg ser ud. Jeg tænker ikke længere over, hvad andre tænker, når jeg tager en kage, for nu kan jeg også sige “nej tak”, hvis jeg ikke har lyst.

Louise guider en igennem på en tryghedsskabende måde og er ikke bange for at stille de svære spørgsmål. Hun er en god sparringspartner uden at påvirke med egen antagelser.

I dag er en verden til forskel fra mit gamle jeg – på kun 14 uger”.
Katrine.

Madfrihed forløb

Book en gratis forsamtale

Et forløb starter altid med en forsamtale (online eller fysisk). Lige nu tilbyder Louise dig forsamtalen gratis.

Du kan booke en tid via onlinebooking – KLIK HER.

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til Louise inden, du beslutter dig for at bestille tid til en første samtale.

Klinik For Spiseforstyrrelser v. Louise Stokholm

Marievej 2, 1 tv.  2900 Hellerup
Tlf. 61 46 16 78
mail@klinikforspiseforstyrrelser.dk
CVR 33026102