online hjælp til overspisning

Hjælp til overspisning

Fra overspisning til overskud – Online forløb

For dig der ved, det handler om at forstå HVORFOR, du spiser.

 • Vil du vide, hvordan du erstatter overspisning med energi, glæde og lethed?
 • Vil du have en perlerække af kærligt formidlede aha’er om, hvorfor du spiser, som du gør?
 • Vil du have konkrete redskaber til varigt at ændre dit spisemønster og dit manglende overskud?
 • Vil du holdes i hånden i 10 online moduler, så du trin for trin bliver guidet på din vej?

Næste hold starter 1. juli 2024

Hånden på hjertet – du ved godt, at vejen videre for dig ikke er endnu en ny, lovende slankekur eller kostreligion med budskaber om HVAD, du skal spise. Du ved, du har brug for at tage et spadestik dybere og se på HVORFOR, du spiser.

I online forløbet guider psykoterapeut Louise Stokholm dig på din vej mod et naturligt, afbalanceret forhold til mad. Du får essensen af den erfaring, hun har samlet fra flere hundrede personer i individuelle forløb og gruppeforløb, omfattende spørgeskemaundersøgelser og faglige viden på området.

Er du parat, er hun klar til at dele ud af det hele, så du kan begynde din vej til et andet forhold til mad med mindre overspisning og større overskud.

Online forløbet er for dig, der:

 • Har en følelse af, at det er maden, der styrer dig og ikke omvendt
 • Ender med at overspise i alt det “forkerte”, når du egentlig har sat dig for, at du skal spise sundt
 • Ofte spiser selvom, du egentlig er mæt – og måske fortsætter med at spise, til du bliver ubehageligt mæt
 • Føler væmmelse, tristhed eller skyld, når du har overspist
 • Oplever, at dine tanker og adfærd i forhold til mad og vægt fylder og styrer i en sådan grad, at det begrænser din livsudfoldelse og forringer din livskvalitet.
 • Kunne tænke dig at (gen)finde et naturligt, afbalanceret forhold til mad
 • Ønsker at genopbygge troen på, at du godt kan.

Med onlineforløbet “Fra Overspisning til overskud” får du, over 10 moduler og + Q&A-calls, al den viden og de værktøjer, du skal bruge for at skrue ned for din overspisning og op for dit overskud, dit selvværd og din livsglæde.

Gennem 10 moduler opnår du indsigt i hvorfor, du overspiser

Du får helt konkrete værtøjer til at ændre dit mønster, du får øvelser og refleksioner fra de mange mennesker, Louise har fulgt gennem individuelle og gruppeforløb fra overspisning til overskud.

Skridt for skridt guider Louise dig til, hvordan du (gen)finder et naturligt, afbalanceret forhold til mad, hvor mad bare får lov til at være – mad.

Du lærer at forholde dig nysgerrigt undersøgende overfor dit spisemønster, så du ser, hvad det er for en historie, dine overspisninger fortæller om dig. Du kommer altså til at se dit spisemønster som din budbringer der, når du lytter, også rummer kimen til en helt anden livskvalitet. Derfor adskiller forløbet sig formentlig radikalt fra alt, hvad du har prøvet før.

Det handler om at forstå hvad, der ligger til grund for dit spisemønster og dermed også hvad, det er din løsning på, så du, i dit helt eget tempo, kan tage ansvar for dit spisemønster og erstatte maden med andre og bedre løsninger.

Det er et forløb, hvor du lærer at se hele vejen rundt om dit forhold til mad. At det handler om både biologi, følelser og vaner i et samspil med hinanden. Du lærer, hvordan du erstatter overspisningerne med det, der virkelig virker for dig, så du opnår en varig løsning på dit spiseproblem. En rejse hvor du undervejs vil opleve at få større indsigt i dig selv – dine tanker, følelser og handlemønstre.

“Fra overspisning til overskud – for dig der ved det handler om at forstå HVORFOR, du overspiser” indeholder:

 • Modul 1: Bliv skarp på dine mål og din motivation
 • Modul 2: Fra slanketyrrani til samarbejde med din krop
 • Modul 3: Sådan gør du dig selv mere robust og mindsker din trang til overspisning
 • Modul 4: Hvis maden er din løsning, hvad er så problemet?
 • Modul 5: Sådan erstatter du maden med andre og bedre løsninger
 • Modul 6: Mindre selvkritik – mere kærlighed
 • Modul 7: Fold dine kvaliteter ud
 • Modul 8: Hvorfor blev maden din strategi?
 • Modul 9: Bryd vanens magt og sæt dig selv fri
 • Modul 10: På ret kurs

* Se uddybende beskrivelse af modulerne længere nede på siden
* Moduler varer fra 40 – 60 minutter (video).

 

Evig direkte sparring med Louise

Hver 2. uge kan du få direkte sparring med Louise i 1 time, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du har brug for. Du vil også kunne høre de andre deltageres spørgsmål og Louises svar. På de live online spørgetimer vil deltagere fra samme forløb og andre forløb have mulighed for at deltage.

Du kan være med helt anonymt og uden billede, hvis du ønsker det. Det er helt op til dig. 

Bemærk: Du kan deltage i online spørgetimene også efter, at du har gennemført forløbet. Det kan f.eks. være en støtte, hvis du skulle falde tilbage i gamle mønstre. Louise er klar med feedback, så du kan få vendt mønsteret igen.

Du får desuden de 5 personlige historier om overspisning:

Du kan lytte med til 2 samtaler (lyd/audio/Mp3) med kvinder, der har haft et liv med overspisning, og som i dag er fri af deres spiseforstyrrelse. I samtalerne fortæller kvinderne om, hvad de har gjort for at ændre deres forhold til mad. Desuden 3 samtaler med mennesker der alle har overspisning inde på livet. Det er personer, Louise har haft til individuelle afklarende samtaler om årsagerne til deres overspisning. I samtalerne fortæller de ærligt om hvordan, overspisning påvirker dem i deres liv, og de får Louises sparring af, hvilke skridt de kan tage for at bryde den negative cirkel. 

Du får også:

+ Interview med ernæringsekspert, forfatter mm. Umahro Cadogan. Umahro fortæller om, hvordan du kan bruge mad som medicin, og hvorfor han mener, at fokus bør handle om sundhed, nydelse og velvære frem for slankning. Han fortæller blandt andet også, hvorfor en krop i balance gør dig mere modtagelig over for terapi.

+ Interview med klinikkens samarbejdspartner, diætist og psykoterapeut, Christina Bendix. Christina fortæller blandt andet om hvordan, du sammensætter din kost bedre, så din krop bliver stabiliseret, og du styrer uden om nogle af de klassiske veje til overspisning.

+ Interview med Qigonginstruktør Vibeke Fraling. QiGong er en kinesisk bevægelsesform, der styrker helbred og livskraft. Vibeke fortæller, hvordan du kan bruge Qigong til at flytte fokus fra stress, udseende og præstation i en ydrestyret oplevelse af din egen krop – til at opleve kroppen indefra, erfare ro, afspænding og accept af følelserne i kroppen.

+ Interview med yoga- og meditationslærer, Mie Fabricius. Overspisning er en måde at lukke af for følelser. Mie fortæller blandt andet om, hvordan du med små tiltag kan bruge yoga og meditation til at styrke kontakten med kroppen, så du bedre kan rumme og lytte til dine følelser.

+ Derudover får du en række enkle qigong-øvelser på video og en guidet meditation – lige til at bruge hver dag 10, 15 eller 30 minutter alt efter hvad, du har lyst til.

De personlige historier, interviews og øvelser ligger som lyd/audio/Mp3 på det lukkede forum, som du kan lytte til, når du får adgang til forummet.

I alt over 10 timers bonusmateriale + live online spørgetimer der, trin for trin, hjælper dig yderligere på din vej til et liv med mindre overspisning og større overskud.

 

Hvordan foregår online forløbet helt praktisk?

Et online forløb er både nemt, fleksibelt og HELT ANONYMT. Det foregår på den måde, at du følger med fra din computer, din Ipad eller smartphone, hvor du logger ind på et fælles online forum. Fra dette forum har du adgang til modulerne efterhånden, som de bliver frigivet samt alt bonusmaterialet.

Hver mandag aften kl. 20.00 de første 3 uger og dernæst hver 2. mandag aften bliver der frigivet et nyt modul, som du kan lytte til. Hvert modul rummer masser af viden, cases, refleksioner og øvelser til dig, som du arbejder videre med.

Da det er online moduler, er det ikke live. Du kan derfor gå ind og lytte lige præcist, når det passer dig. Alligevel vil jeg opfordre dig til at lytte med, når modulerne bliver frigivet. Det giver dig det bedste grundlag for at gennemføre forløbet skridt for skridt med passende fordeling af viden, refleksioner og øvelser.

For at du får det optimale udbytte af forløbet, er det vigtigt, at du gennemfører alle moduler med alle øvelserne.

Udover modulerne og alt bonusmaterialet har du også mulighed for at deltage i de online spørgetimer, Louise afholder hver 2. uge. Spørgetimerne afholdes i udgangspunktet hver 2. fredag kl. 14. Har du ikke mulighed for at være med live, kan du sende spørgsmål til Louise forud for spørgetimen, Så besvarer hun dit spørgsmål i spørgetimen, der bliver optaget, så du kan høre svaret efterfølgende.

Når du har tilmeldt dig, modtager du 2 mails. Den ene indeholder praktisk information om forløbet med datoer osv. Den anden mail indeholder dit login, du skal bruge, når du skal ind på dit online forum, hvor du har adgang til alt materialet.

Hvilke fordele er der ved et online forløb?

 • Du kan lytte til modulerne og bonusmaterialet samt arbejde med øvelserne lige præcis, når det passer DIG og genneføre forløbet i DIT tempo.
 • Du kan side behageligt og privat hjemme i sofaen, og du behøver ikke skulle ud af huset.
 • Det er helt og aldeles anonymt. De øvrige på holdet kommer ikke i kontakt med dig eller ved hvem, du er.
 • Det er væsentligt billigere end et individuelt behandlingsforløb.
 • Så snart du har tilmeldt dig, får du adgang til alt bonusmaterialet OG en kickstart session, så du kan komme i gang med det samme.
 • Du har adgangt til materialet for altid og kan lytte til det igen igen, når du har lyst.

Hvis du på nogen måde er i tvivl om dit login eller info-mailen, du får senest 5 minutter efter, du har tilmeldt dig online forløbet, så kontakt mig på louise@klinikforspiseforstyrrelser.dk

Men helt ærligt – kan det her online forløb hjælpe mig?

Tilbagemeldingerne fra de mere end 500 deltagere, der har gennemført forløbet, er meget positive. Der sker virkelig noget med deres spisemønster og forhold til mad!

Der er i øvrigt evidens for, at internetbaseret terapi kan være lige så virkningsfuld som almindelig “face-to-face” terapi.

Forløbet er desuden baseret på essensen af mine erfaringer og faglighed på området. Derfor er jeg overbevist om, at forløbet vil kunne gøre en forskel, hvis du er indstillet på, at det kræver din aktive indsats og prioritering.

Jeg er først og fremmest sikker på, at du med forløbet vil opnå en dybere forståelse af, hvorfor du overspiser. En indsigt der vil støtte dig i at se, hvilke skridt du har brug for at tage på vejen ud af din spiseforstyrrelse.

Du får også en række redskaber, du kan bruge til at forebygge overspisning og erstatte maden med andre og bedre løsninger. Online forløbet rummer altså også muligheden for, at du opnår de ændringer i dit spisemønster, du ønsker dig.

Med forløbet opnår du desuden klarhed over din spiseforstyrrelses sværhedsgrad og med det en forståelse af omfanget og karakteren af den støtte, du har brug for.

Alt afhængig af spiseforstyrrelsens sværhedsgrad kan det være, at du undervejs bliver opmærksom på, at du støttes bedst ved en kombination af online forløb, individuel terapi og evt. kostvejledning. At du derved bliver styrket i din motivation, og får den ekstra støtte til at tage de skridt, du har brug for på vejen.

Hvad er overspisning helt præcist?

Overspisning betyder helt enkelt, at man har spist mere end det, kroppen har brug for. Stort set alle mennesker overspiser en gang i mellem – det kan f.eks. være til jul eller fødselsdag, hvor vores energiindtag typisk er højere end normalt. For mennesker hvor overspisning har udviklet sig til en spiseforstyrrelse, er overspisningerne regelmæssige og forbundet med følelsen af kontroltab. Maden bliver brugt til at håndtere følelser som ked-af-det-hed, ensomhed og stress.

Spiseforstyrrelsen bliver kaldt for tvangsoverspisning, BED eller overspisningsforstyrrelse, og er ifølge diagnosekriterierne blandt andet kendetegnet ved:

 • At mad, inden for en tidsafgrænset periode (f.eks. inden for 2 timer), indtages i mængder, som helt klart er større, end det de fleste ville spise i en tilsvarende tidsperiode og under tilsvarende omstændigheder.
 • En følelse af at man ikke kan kontrollere hvad og hvor meget man spiser.

Du kan læse mere om diagnosekriterierne for tvangsoverspisning her.

Reelt ser jeg mange former for overspisning. Nogle mennesker småspiser hele tiden, andre spiser om natten, nogle planlægger deres overspisning. Hos andre sker overspisningerne spontant.

Det er også forskelligt, hvor meget maden fylder og styrer fra person til person. Maden kan være mere eller mindre styrende og på den måde, kan man tale om forskellige sværhedsgrader fra lettere til middelsvære og svære spiseforstyrrelser. Sundhedsstyrelsen opererer med 5 grader af spiseforstyrrelser fra risikoadfærd til svære og livstruende spiseforstyrrelser.

Hvis du oplever, at mad fylder og styrer i en sådan grad, at det går ud over din livskvalitet og begrænser din livsudfoldelse, er der grund til at gøre noget ved det. Også selvom du ikke helt synes, at du kan genkende dig selv i diagnosekriterierne for tvangsoverspisning.

Online forløbet er ideelt for dig, der:

 • Genkender dig selv i ovenstående beskrivelse af overspisning.
 • Har erkendt, at vejen ud af overspisning ikke er flere budskaber om HVAD, du skal spise
 • Kan se fordelene i et online forløb, du kan supplere med individuelle sessioner, hvis du ønsker det
 • Er indstillet på, at du selv skal gøre en aktiv indsats og ved at din egen prioritering og arbejde med forløbet vil afspejle den forandring, du kommer til at opleve undervejs
 • Tror på, at det er muligt at ændre dit forhold til mad, når du får den rette viden, støtte og indsats. At det ikke sker i morgen eller i næste uge, og at du kommer til at “falde i” og gøre det, du plejer adskillige gange undervejs. Men at du med din aktive indsats vil begynde at bevæge dig hen imod dit mål skridt for skridt.
 • Evt. har det for svært med at skulle fortælle andre (en terapeut) om dit spisemønster
 • Evt. har gået i behandling for din spiseforstyrrelse før og synes, du er  kommet et langt stykke, men som lige mangler “det sidste”  

 

Online forløbet er ikke for alle:

 • Forløbet er IKKE for dig, der tror, at det her er en ny smart måde at tabe dig på. Dette er ikke et quickfix og en hurtig vej til vægttab. Det er den langsigtede løsning, jeg er interesseret i at hjælpe dig med, og målet med dette forløb er, at du (gen)finder et naturligt, afbalanceret forhold til mad. Det vil sige et liv uden overspisning og tanker om mad, der fylder alt, alt for meget.
 • Forløbet er ikke for dig, der reelt spiser for lidt – også selvom du måske nogle gange kommer til at spise større portioner som en reaktion på, at du generelt spiser for lidt. Overspisning indebærer, at du spiser mere end det, kroppen har brug for.
 • Lider du af anoreksi, bulimi eller har en svær depression er forløbet ikke det rette for dig.  

Hvad indeholder “Fra overspisning til overskud” helt præcist?

Modul 1 “Bliv skarp på dine mål og din motivation”:

På dette modul bliver du helt skarp på hvad, det PRÆCIST er, du ønsker at opnå og hvorfor, så du hele tiden undervejs kan evaluere på, hvor langt du er nået og hvad, der er dine næste skridt. Du lærer også, hvordan du skelner mellem fysisk eller følelsesmæssig sult, så du her kan begynde at udforske dit spisemønster og forhold til mad.

Modul 2 “Fra slanketyranni til samarbejde med din krop”:

I dette modul får du indsigt i de 4 største kilder til overspisning. Du får ren besked om slankekure og hvorfor, de ikke virker. Altså hvorfor slankekure faktisk fører til overpisning, hvorfor de ofte resulterer i et spisemønster præget af enten-eller tænkning og bidrager til spiseforstyrrelser.

Du får også svar på, hvad du så kan gøre, når slankekure ikke er løsningen. Du får mine guidelines til hvordan du, skridt for skridt, hjælper din krop i balance og (gen)finder et naturligt, afbalanceret spisemønster.

Modul 3, “Sådan gør du dig selv mere robust og mindsker din trang til overspisning”:

I dette modul lærer du, hvordan du hjælper dig selv til simpelthen at have mindre lyst til og nemmere ved at styre uden om overspisning. Det handler om at få dit fundament på plads.

Måske du kender det her med at du nogle gange, fra morgenstunden, kan mærke, at det bliver en svær dag? At du ligesom har “følelserne uden på tøjet”? Du lærer hvorfor, det IKKE er en tilfældighed og hvordan, du gør dig selv mere robust, så du har mindre trang til overspisning og nemmere ved at vælge alternativer.

Modul 4, “Hvis maden er din løsning, hvad er så problemet?”:

I dette modul går vi skridtet videre og ser på sammenhængen mellem mad og følelser. Du kommer som det første til at arbejde med dit mindset i forhold til følelser. Du lærer, hvorfor det er så væsentlig for dig og din trivsel, at du er i stand til at rumme og lytte til dine følelser – OGSÅ når du ind i mellem ville ønske, at du kunne grave dem ned et sted, de hvor de a l d r i g behøver at se dagens lys igen.

Du får redskaber, så du kan gå på detektivarbejde i dit forhold til mad og undersøge, hvad sammenhængen mellem mad og følelser er for dig. Trin for trin bliver du mere bevidst om, hvad det er, du forsøger at løse og håndtere med mad.

Modul 5, “Sådan erstatter du maden med andre og bedre løsninger”.

I dette modul kommer du til at arbejde med, hvordan du erstatter overspisning med det, der reelt virker for dig. Det handler om hvad, du helt konkret kan gøre, så du nærer dig selv indefra og på andre måder end med mad.

Du lærer også om, hvordan du bedre kan være til stede i dine følelser, så du ikke få brug for at spise på dem. Med forskellige øvelser guider jeg dig i, hvordan du kan lytte til og regulere dine følelser, så de bliver mindre intense og nemmere for dig at rumme.

Modul 6, “Mindre selvkritik – mere kærlighed”:

I dette modul kommer du til at kigge nærmere på det, vi kan kalde din “indre kritiker”. Du kommer til at udforske, hvordan din indre kritiker påvirker dig og dit spisemønster, hvor den kommer fra og hvad, det er, den egentlig vil dig.

Du får redskaber til at styrke kontakten til dine ressourcer og hvordan, du støtter dig selv i en mere kærlig indstilling til dig selv. Desuden lærer du, hvordan du kan forebygge overspisninger ved at forudse hvornår og hvorfor, trangen til at overspise melder sig længe inden, den opstår.

Modul 7, “Fold dine kvaliteter ud”:

Dette modul handler om, hvordan du passer rigtig godt på dig, så dine kvaliteter bedre kan folde sig ud. Du lærer altså hvordan, du styrer uden om nogle af de helt klassiske udfordringer, jeg oplever, går igen hos mange mennesker der har det svært med mad.

Temaerne du lærer om og kommer til at arbejde med handler om karaktertrækket særligt sensitiv; at mærke, anerkende og sætte grænser på konstruktiv vis; om selvansvar samt overansvar; om roller og kommunikation. Et modul der bidrager til større indsigt i dine mønstre og støtter dig i at være ”chauffør” i eget liv.

Modul 8, “Hvorfor blev maden din løsning?”:

I dette modul lærer du om de underliggende årsager til spiseforstyrrelser. Gennem øvelser og refleksioner kommer du til at undersøge hvad, der lagde kimen til din overspisning, hvad der udløste spisemønsteret, og nu vedligeholder den negative cirkel.

Modul 9, “Bryd vanens magt og sæt dig selv fri”:

I dette modul lærer du hvordan vaner spiller ind på dit spisemønster, hvordan du bryder med gamle vaner og danner nye mønstre. Du lærer også hvordan, du skelner mellem din trang til overspisning, når det handler om enten biologi, følelser eller vaner – og hvornår det er en kombination. Så du ved hvor, du skal sætte ind henne og hvordan, når du ønsker at erstatte overspisningen med andre og bedre løsninger.

I modulet kommer det også til at handle om forholdet til din krop, og hvad det er for tanker, du gør dig om den. Så du kan tage aktivt stilling til dine tanker, og med det arbejde hen imod en mere venlig, accepterende indstilling til din krop.

Modul 10, “På ret kurs”:

I dette sidste modul er det tid til at evaluere på, hvor langt du er nået i forhold til dit udgangspunkt. Du kommer til at udarbejde en plan for de næste 6 måneder, som indeholder en oversigt over, hvad der er vigtigt for dig, at du holder fokus på og hvad, der evt. er dine næste skridt. Modulet handler også om hvordan, du kommer tilbage på rette kurs, hvis du oplever at falde tilbage i gamle mønstre og hvordan, du forebygger, at det sker.

Hvornår starter forløbet

Næste hold starter mandag d. 1. juli 2024.
(Nyt hold starter hver 2. måned ca.)

 

Din investering

Prisen for forløbet er kr. 3700,- og du kan vælge at betale samlet eller i 3 rater a kr. 1233 eller 6 rater a kr. 617,- med 30 dages mellemrum.

Der er max 15 pladser på holdet. Når pladserne er fyldt lukker tilmelding.

Det er vigtigt at alle kommer godt igennem forløbet og at jeg kan tage mig af alle spørgsmål. Derfor er der et max på de 15 deltagere på holdet.

 

100% tilfredshedsgaranti – min personlige garanti til dig

Hvis du, efter at have deltaget i online forløbet, ikke mener, at det har levet op til det, jeg har lovet dig, og du slet ikke har oplevet nogen resultater, så vil jeg gerne give dig dine penge tilbage

VIGTIGT:For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have deltaget på hele forløbet og arbejdet med øvelserne. Du sender blot en kopi af din arbejdsjournal til mig.
100% tilfredshedsgaranti – Min personlige garanti til dig

Hvorfor?

Det er mit oprigtige ønske at hjælpe dig godt på vej. Det betyder også, at hvis du har gennemgået forløbet, og du hverken har opnået en dybere forståelse af, hvorfor du overspiser eller forandring af dit spisemønster, så vil jeg gerne returnere din investering.

Det siger tidligere deltagere om online forløbet:

“Kære Louise. Jeg er så taknemmelig for dig og forløbet. Det har gjort en kæmpe forskel. Jeg er forundret over, hvor præcist du rammer, og hvor godt jeg kan genkende mig selv i det, du siger. Meget at det, jeg har fået ud af onlineforløbet, er egentlig ret indlysende, men jeg har bare aldrig tænkt over det eller været bevidst om det.

Jeg har været på slankekur det meste af mit liv. Selvom jeg godt har vidst, at det ikke var en holdbar løsning, har jeg ikke anet hvad, jeg ellers skulle gøre. Nu ved jeg med mig selv, at jeg aldrig skal på en slankekur igen. Det er en stor lettelse.

Mine overspisninger har på en måde været ligesom at gå rundt med en stor sandsæk på ryggen – fuld af negative tanker om mig selv, fuld af dårlig samvittighed og overvægt.

Nogle gange har jeg alligevel bildt mig selv ind, at det ikke var en sandsæk men en krykke. At jeg ikke kunne klare mig uden maden. Sådan tænker jeg gudskelov ikke mere!

Sandsækken er der stadig, men den er blevet en hel del mindre, og jeg har en ret god idé om hvad, jeg skal arbejde videre med.

Det har fungeret godt for mig med de samtaler, vi havde undervejs i forløbet, hvor jeg var gået lidt i stå. Hvis jeg på et tidspunkt går i stå igen eller får et tilbagefald, hører du fra mig. Jeg tror det nu ikke, men det er rart at vide, at du er der”.

Charlotte, 46 år.

online hjælp til overspisning

Book din plads!

Næste hold starter d. 1. juli 2024
Ja tak, jeg vil gerne booke min plads nu

Men hvad nu hvis….

Hvad nu hvis det ikke er almindelig mad, jeg overspiser i, men slik, søde sager, kager, hvidt brød osv. Henvender forløbet sig også til mig?

Ja, det gør det. For mange er det netop sådan, at det er slik, kage osv. man overspiser i.

Hvad hvis jeg har gået i behandling før, men ikke synes, at det har hjulpet mig – kan dit forløb så alligevel være relevant for mig?

Jeg synes helt afgjort, at du skal overveje det, for der kan være så mange grunde til at det, du har prøvet før, ikke hjalp dig. Det kan handle om din motivation og hvor parat, du er til forandring, det kan handle om behandlerens tilgang, jeres kemi mv. Læs modulerne igennem og overvej om ikke det giver mening for dig at deltage.

Hvor længe har jeg adgang til online forløbet?

Du har adgang til ALT materialet ALTID. Din adgang til forløbet udløber altså ikke. Det gælder også, hvis der kommer nyt materiale eller opdateringer til det eksisterende.

Hvad nu hvis jeg har opgivet håbet?

Hvis du synes, at du har prøvet ALT for at slippe din overspisning, og du har en oplevelse af, at det her aldrig kommer til at lykkes for dig – så tænker du præcis det samme som flertallet af dem, jeg arbejder med.

Jeg tænkte selv sådan i de år, jeg led af en spiseforstyrrelser, og jeg VED, at det er muligt, for det er min helt klare erfaring. Det er forskelligt, hvor lang tid det tager, og processen er forskellig fra person til person – men det ER muligt, når du aktivt arbejder med det.

Jeg er overbevist om at du, når du har fulgt forløbet, vil have et væsentligt andet syn på dit spisemønster og se hvorfor, det tidligere ikke er lykkedes dig at slippe din overspisning.

Er det et problem, hvis jeg skal noget andet på det tidspunkt, hvor modulerne kommer?

Det er slet ikke et problem. Modulerne ligger online i det fælles forum, hvor du til hver en tid kan gå ind og lytte til dem efter, de er frigivet.

Hvordan adskiller online forløbet sig i indhold fra et individuelt forløb?

I online forløbet får du viden om overspisning: om symptomer, udløsende faktorer og redskaber der hjælper dig med at ændre dit spisemønster og forhold til mad.

Det er undervisning kombineret med terapeutiske øvelser. Hertil kommer den indsigt, håb og inspiration du kan finde i de personlige historier, bonus interview og øvelser fra qigong.

I et individuelt behandlingsforløb er der fokus på dig. I terapien taler du med Louise om dine tanker, følelser og handlinger og gennem Louises spørgsmål udforsker du dine problemstillinger fra nye vinkler. I terapien benyttes psykologiske metoder, så du bliver mere bevidst om dig selv og dine reaktionsmønstre.

I lighed med online forløbet indeholder de individuelle behandlingsforløb både undervisning, terapeutiske øvelser og redskaber der støtter dig i at ændre dit spisemønster.

Jeg er ikke den stærkeste i teknik – er det meget indviklet, når det nu er online?

Nej. Det kræver blot, at du kan åbne mails og klikke på det link, jeg sender til dig. Og hvis der mod forventning skulle være noget, der driller, sender du mig en mail på louise@klinikforspiseforstyrrelser.dk  . Så hjælper jeg dig på vej.

Hvad nu, hvis jeg fortryder, at jeg tilmeldte mig forløbet?

Når du først har tilmeldt dig forløbet, kan jeg desværre ikke give dig dine penge retur. Selvom du fortryder dit køb, har du jo stadig fuld adgang til alt materialet, og så kan du gennemgå det på et senere tidspunkt, hvor det måske passer bedre ind i dit liv. Når du først har tilmeldt dig online forløbet, kan du også vælge at følge et hold på et senere tidspunkt, hvis du ønsker det.

Bemærk at du, når du tilmelder dig, accepterer, at du betaler for forløbet. Vilkårene er de samme, når du betaler beløbet samlet eller i rater.

Jeg kan anbefale dig at lytte til nogle af de gratis online foredrag, videoserien eller noget af det andet gratis materiale og “mærke efter” inden, du beslutter dig for, om du ønsker at tilmelde dig forløbet. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har nogle afklarende spørgsmål.

Hvad nu hvis jeg får spørgsmål undervejs i forløbet, kan jeg så stille dem til dig og få svar?

Ja, det kan du ved de live online spørgetimer, Louise afholder hver 2. uge. Derudover kan du booke sessioner undervejs eller efter forløbet, hvis du ønsker det. Bemærk at individuelle sessioner ikke er inkluderet i forløbet, men noget du kan vælge til. Det er vigtigt for mig at understrege, at dette online forløb ikke er et løbende personligt forløb med mig. Jeg står derfor ikke personligt til din rådighed løbende under forløbet.