En spiseforstyrrelse er fysiske symptomer på underliggende psykiske problematikker

Online terapi

Få hjælp hjemmefra med online terapi

Online samtaler giver dig mulighed for terapi uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Det er min erfaring, at det ofte fungerer fint, selvom vi ikke sidder i samme rum.

Nu er vi jo alle forskellige og har forskellige præferencer. Sådan er det også med online terapi, som fungerer godt for nogle, hvor andre foretrækker “face-to-face” terapi. Det er altid vigtigt at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig.

Selve onlinesession finder sted via et program, der hedder Zoom. Programmet er sikkert og lever op til kravene om sikkerhed i persondataforordningen (GDPR).

Når du bestiller en tid

Du kan se ledige tider og booke din tid her.

Sessionen bliver afholdt via et program, der hedder Zoom. Har du ikke brugt det program før, skal du installere det først. Det er meget NEMT og hurtigt, men sørg for at gøre det inden sessionen. Du kan installere ved at klikke på det link, jeg sender til dig forud for sessionen, og som du skal bruge til at logge dig ind med.

Betaling af online terapi

Ved enkeltsessioner modtager du en faktura, når du har bestilt tiden. Faktura skal være afregnet senest 2 dage inden sessionen starter.

Ved afregning af forløb gælder samme vilkår som ved “face-to-face” sessioner. Du kan se betaling og vilkår her.

Skulle det uheldige ske at forbindelsen ryger under sessionen (det sker sjældent), ringer jeg dig op på din telefon, så vi kan færdiggøre sessionen.

En spiseforstyrrelse er fysiske symptomer på underliggende psykiske problematikker