En workshop om kropsaccept

2 dages kursus

Find Dit Indre Kompas

– Et kursus i selvværd

For dig der ønsker værktøjer og strategier til at skrue ned for din indre kritiker og styrke dit selvværd.

Et fællestræk går igen hos de fleste, der kæmper med en spiseforstyrrelse, er et lavt selvværd. 

Når man ønsker at vikle sig ud af spiseforstyrrelsen, er det derfor essentielt at arbejde med en mere accepterende, venlig indstilling til sig selv.

Kurset her er for dig, der….

 • Ønsker en større forståelse af, hvordan din selvopfattelse præger dig.
 • Indsigt i sammenhængen mellem dit forhold til mad og dit selværd
 • Ønsker en mere accepterende, venlig indstilling til dig selv – med større kontakt til dit ‘indre kompas’ og dine ressourcer. 

  Emner for kurset er bl.a….

  • Hvad er selvværd og hvorfor, betyder det så meget.
  • Hvilke tegn kan der være på udfordringer med selvværdet – og tegn på et sundt selvværd.
  • Den indre kritiker: Hvor kommer den fra, hvad vil den, og hvilken påvirkning har den.
  • Strategier til hvordan du skruer ned for din indre kritiker og styrker kontakten til dit indre kompas
  • Strategier til hvordan du opretholder et sundt selvværd


  Kurset er en blanding af undervisning, refleksion og øvelser.

  I et trygt og støttende rum bliver du guidet i kontakten til dit indre kompas. Du får redskaber til at styrke kontakten til dine ressourcer og udviklingen af en mere kærlig indstilling til dig selv.

  Bemærk: Undervejs vil du desuden blive introduceret til, hvordan du med (rolige) øvelser fra Yin Yoga kan styrke dit selvværd, og med (den langsomme) Yoga Nidra kan styrke kontakten til dit indre kompas.

  Det er min mangeårige samarbejdspartner yogalærer, psykoterapeut og diætist, Christina Bendix, der står for yoga-undervisningen både lørdag og søndag.

  Det praktiske

  Kurset bliver afholdt…Ny dato for næste kursus er på vej.

  Adresessen er:

  Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

  Kursusstedet hedder La Oficina.

  Der er sat 1 time af til frokostpause begge dage.

   

  Din investering i kurset er 2700 kr. 

  Du kan tilmelde dig lige her ↓↓↓

  Jeg glæder mig til at se dig.

  Kærligst,

  Louise

  Det her siger tidligere deltagere

  “Det vigtigste, jeg kunne tage med mig fra kurset, var en kæmpe motivation og en stor portion mod til at kaste mig ud i livet på en mere selvsikker og balanceret måde med et fornyet og boostet selvværd.

  Det at føle sig imødekommet i et fællesskab med andre, uanset udgangspunktet hos hver enkelt deltager, og hvor omdrejningspunktet er selvværd, da følte jeg mig tryg og forstået, og turde åbne op, da vi talte samme sprog. Jeg følte mig hverken skamfuld eller forkert, tværtimod følte jeg mig kun endnu mere styrket i, at jeg er god nok som netop den, jeg er, at jeg selv har ansvaret for mit eget liv, og ikke mindst at jeg selv – via øvelse og handling igen, igen og igen – kan træffe de sunde og hensigtsmæssige valg, og skabe netop det liv, som giver mening for mig – og som i sidste ende lever op til de værdier, jeg står for og tør være den ægte og autentiske Jeg.

  TAK for boostet til alle deltagere og en fantastisk underviser i Louise Stokholm, af hjertet Tak”.
  Annegrete

  Jeg deltog i kurset “At finde sit indre kompas” og oplevede det som en fantastisk rejse, hvor jeg blandt andet blev guidet til at genoprette forbindelsen til mine kerneværdier, modarbejde min indre kritiker og fokusere på indre styring frem for ydre styring.

  Kurset gav mig ikke blot en dybere forståelse af selvværdets betydning, men også konkrete værktøjer til at styrke det. Især sessionen om den indre kritiker og de strategier, vi lærte til at håndtere den, var ekstremt værdifulde for mig. Yin Yoga- og Yoga Nidra-sessionerne udgjorde et perfekt supplement til programmet og hjalp med at skabe balance og forbinde krop og sind.

  At se, at de øvrige deltagere stod over for lignende udfordringer, skabte et trygt og varmt miljø, hvor jeg kunne åbne mig op og dele mine tanker og følelser. Det gav en stærk fællesskabsfølelse og en bevidsthed om, at jeg ikke er alene. Mine forventninger om at styrke min forbindelse til mit indre kompas og lære strategier til at opretholde et sundt selvværd blev fuldt ud opfyldt – og jeg kan varmt anbefale kurset til andre”.
  Karina

  “Jeg er glad og dybt taknemmelig for at have mødt dig og de andre fantastiske deltagere. Dette kursus har givet mig håb og mod. Håb for en lettere fremtid hvor jeg kan leve meget mere autentisk og ægte samt være inde i mig selv. Mod på at begynde at arbejde med min indre kritiker og mod på at stille mig selv overfor det valg om jeg vil leve som jeg plejer eller gøre noget andet. 

  At kunne dele sårbart med en gruppe fantastiske deltagere har givet mig enormt meget. Jeg har følt mig forstået, respekteret og slet ikke forkert. 
  Du Louise, er en fantastisk formidler og har taget dig kærligt af os alle sammen”.
  Marianne

  “1000 tak for et rigtig godt kursus. Det var været konkret og lige til at gå til. Jeg er ihvertfald fyldt med håb for min egen fremtid. At jeg er i stand til at separere mit selvværd fra mit “hylster”. Begge dages yoga har fyldt mig med en form for ro og kærlighed til mig selv, som jeg nok aldrig har følt før, så det vil jeg helt sikkert fortsætte med”.
  Jonna

  “Det gjorde mig så glad, at du skabte et rum, hvor jeg ikke var forkert, og der var intet, der var skamfuldt”.
  Vibeke

  En workshop om kropsaccept

  Book din plads

  Ny dato for næste kursus er på vej….

  Klinik For Spiseforstyrrelser v. Louise Stokholm

  Marievej 2, 1 tv.  2900 Hellerup
  Tlf. 61 46 16 78
  mail@klinikforspiseforstyrrelser.dk
  CVR 33026102

  Klinik For Spiseforstyrrelser v. Louise Stokholm

  Marievej 2, 1 tv.  2900 Hellerup
  Tlf. 61 46 16 78
  mail@klinikforspiseforstyrrelser.dk
  CVR 33026102